Item Image
Title Bagëti e bujqësija (albanian) [electronic resource] : Bageti e bujqesija--naim frasheri. Naim Frashëri.
Author Frashëri, Naim.
Imprint Frankfurt am Main : Onair.books, 2016.
Description 1 online resource
Call # eBOOK
System Req Requires OverDrive Read (file size: N/A KB) or Adobe Digital Editions (file size: 56 KB).
Note Title from eBook information screen..
Summary Vepra Bagëti e Bujqësi nga letrarët merret si një ndër veprat më të arritura të autorit dhe njohërit dhe të kohës së Rilindjes shqiptare. Në të trajtohen dy tema : ajo e Bagëtisë dhe e Bujqësisë. Në pjesën e parë paraqitet jeta barishtore bukuritë e tufës së dhenvë.Pjesa e dytë ka si temë Bujqësisë që realizohet përmes bujkut, fushave pjellore, bamirsis së tyre, pemët e maëdha dhe për natyren qe e pasuron atë vend
Subject Antiques.
Art.
Genre Electronic books.
Addl. Author OverDrive, Inc., distributor.
ISBN 9783961125456 (electronic bk)

Location CALL # Status Message
 Electronic Resource  eBOOK    ONLINE  (ONLINE)